Activitats extraescolars curs 2020-2021 Escola Can Cladellas

Activitats extraescolars curs 2020-2021 Escola Can Cladellas

Us proposem un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2020-2021 organitzades des de diferents àmbits: esportiu, educatiu i creatiu. Les activitats que us proposem volen aportar un ampli ventall d’opcions que donin resposta a les diferents inquietuds i interessos dels infants i joves de la vostra escola. Totes les activitats extraescolars que s’ofereixen cal entendre-les com a complements per a una formació integral de l’alumnat. Així doncs, l’activitat no és un fi en si, sinó un mitjà més a l’abast de tots ells per completar la seva formació.

En aquesta plana web hi trobareu tota la informació relacionada amb les extraescolars: 

  • Inscripcions 
  • Informació de totes les activitats 
  • Mesures de prevenció i seguretat front la COVID-19
  • Declaració responsable familiar (Document que s’ha d’emplenar, signar i lliurar per poder realitzar les activitats)

Informació de les activitats: 

Descarregueu-vos aquí la informació de totes les activitats extraescolars del Curs 2020-2021 amb els preus per cada activitat. 

Mesures de prevenció i seguretat: 

Descarregueu-vos aquí el document on expliquem les mesures s’han pres per realitzar les extraescolars de forma segura.

Declaració responsable:

Aquí podreu descarregar la declaració responsable familiar, un document que caldrà omplir degudament, signar i lliurar per poder realitzar les activitats extraescolars. 

Activitats extraescolars curs 2020-2021 Escola Palau

Activitats extraescolars curs 2020-2021 Escola Palau Us proposem un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2020-2021 organitzades des de diferents àmbits: esportiu, educatiu i creatiu. Les activitats que us proposem volen aportar un ampli ventall d’opcions que donin resposta a les diferents inquietuds i interessos dels infants i joves de la vostra escola. Totes […]

Retorn a l’escola – Extraescolars Curs 2018-2019

Extraescolars curs 2018-2019

Ja ha arribat el setembre i en pocs dies començarà un nou curs, ple de reptes i infinitat de coses per aprendre. Com sempre des de Girem, us volem oferir el complement ideal per als vostres fills i filles a l’hora d’escollir les extraescolars que vulguin fer, la millor opció perquè gaudeixin de les activitats extraescolars i sigui el més còmode possible per a les famílies.

Les extraescolars començaran l’1 d’octubre, excepte a l’Escola Palau que comencen el 12 de setembre. Hi ha temps a fer les inscripcions durant tot el setembre, les podeu lliurar a l’AMPA o a les nostres oficines del C/ Pintor Vayreda, 4 1r 1a de Palau-solità i Plegamans o per e-mail a info@girem.cat (en el cas de fer-ho per e-mail, el primer dia d’extraescolars ens haureu de lliurar els originals).

Tot seguit us deixem l’enllaç a la informació per a cada escola, on podreu trobar la descripció de les activitats que oferim a la vostra escola i tota la informació necessària.

 

         Escola Palau                     Escola Can Cladellas           IES Ramon Casas i Carbó            Institut Can Periquet

LLANÇAMENT DE NOMINARIA

Wizard of the coast retorna al pla Dominaria Torna Dominaria, marqueu-vos al calendari la data del 27 d’abril. Quan la nova col·lecció de MTG arribarà a les botigues amb el llançament de DOMINARIA. A Girem ja podeu fer les reserves dels productes que sortiran el dia del llançament i preparar-vos per gaudir-ne des del mateix dia del […]