Girem

CASAL SETMANA SANTA 2017: ELS PETITS CHEFS

Casal Setmana Santa 2017

Els petits Chefs

SETMANA SANTA AL CASAL

Casal Setmana Santa 2017. Queden exactament 2 mesos per les merescudes vacances de Setmana Santa, tots tenim ganes de gaudir d’uns dies de descans amb les nostres famílies i amics, però no tots tenim la sort de poder agafar festa tots els dies que tenen els nostres fills o filles. Quan ens trobem en aquesta situació coCasal de setmana santa 2017mencem a organitzar-nos, intentem buscar la millor opció per aquests 4 dies que ells tenen festa i nosaltres no. No volem que s’avorreixin i els dies se’ls hi facin llargs, ells també necessiten desconnectar i gaudir dels seus dies de festa el millor possible.

Aquest és un dels casals més agraïts per nosaltres, els professionals que treballem en aquest sector, ja que fa una molt bona temperatura, que et permet fer moltes activitats a l’aire lliure, els grups solen ser més reduïts i això fa que l’atenció i el vincle amb els infants que tenim al casal sigui especial i de molta qualitat.

Aquest any tornem a fer casal a l’escola Can Cladellas de Palau-solità i Plegamans, centre que sempre posa les seves instal·lacions a la nostra disposició i obre les seves portes a tots els nens i nenes que cursen educació infantil o primària, del nostre municipi.

Cada any treballem per a trobar el Centre d’interès que més motivi als infants, això en tots els nostres projectes educatius, per què sembla mentida però els nostres nens i nenes són molt exigents i volem que gaudeixin d’allò que més els il·lusiona!!! Així que si voleu, aquesta Setmana Santa ens convertirem ens un “Petits Chefs”, us animeu?

Serveis i preus:

HORARI SERVEI PREU SETMANA PREUS ESPORÀDICS/DIA
De 8h a 9h Acollida matinal 11,00 € 4€
De 9h a 13h Casal 40,00 € 12€
De 13h a 15h Menjador 28,00 € 7,5€
De 15h a 17h Casal de tarda 11,00 € 5€

Dates del Casal de Setmana Santa 2017:

Del 10 al 13 d’abril ambdós inclosos

Descomptes:

Descomptes del 15% en tots els serveis (excepte el menjador) per a germans.

Inscripcions Casal Setmana Santa 2017

Les inscripcions es podran fer del 13 al 31 de març

Segueix-nos a:
Top