Ciudad Machi Koro

Construeix la teva ciutat amb Ciudad Machi Koro

T’han escollit l’alcalde de Ciudad Machi Koro, fes-la la més gran de la regió!

Ciudad Machi KoroConverteix-te en l’alcalde o alcaldessa de la teva pròpia ciutat. Amb Ciudad Machi Koro podràs dissenyar la teva pròpia ciutat intentant dotar-la de millors serveis que les ciutats veïnes. Començaràs amb una estructura bàsica de la teva ciutat amb la qual podràs recaptar impostos. Amb aquests ingressos podràs ampliar la teva ciutat a poc a poc fins a poder construir les infraestructures que et permetran convertir-te en la ciutat més prospera de la zona.
Sigues viu! I aconsegueix ingressos provinents de les ciutats veïnes i procura evitar que t’ho facin a tu. Començaràs només amb una estructura bàsica de ciutat, però no t’adormis que els teus ciutadans volen viure en una gran ciutat i et demanaran que construeixes grans edificis i serveis, com fàbriques de formatge, cafeteries o una estació de ràdio, les opcions són molt nombroses.

Gaudiu de grans partides:

Ciudad Machi Koro, té una edat recomanada de 8 anys, però s’hi pot jugar amb nens més petits sempre que un adult dirigeixi la partida. La durada mitjana de les partides és d’uns 30 minuts, quan us familiaritzeu amb la mecànica del joc pot ser inclús menor i està preparat per partides d’entre 2 i 5 jugadors.

El joc inclou 155 cartes d’edificis i 35 cartes de punts d’interès (els objectius a construir dels alcaldes i alcaldesses). També inclou 2 daus de 6 cares, monedes i el reglament. A la caixa del joc inclou la primera ampliació anomenada El Puerto, que permet allargar les partides i ofereix un repte major, ja que haurem de construir més llocs d’interès.
La mecànica del joc és fàcil, comencem amb dos camps de blat i un forn de pa. Armats amb 2 daus, haurem d’aconseguir prou recursos econòmics per poder anar construint tots els punts d’interès que tindrem al davant.

Haurem de construir nous edificis productius, de serveis i especials per poder augmentar els nostres ingressos per anar construint els llocs d’interès. Els llocs d’interès, alhora, ens donaran avantatges a mesura que els construïm. El primer que aconsegueixi tots els punts d’interès serà escollit el millor alcalde o alcaldessa de la regió!
Gaudiu d’un joc familiar i divertit, on cada partida serà diferent de l’anterior.

Segueix-nos a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.