Girem

Extraescolars Curs 2017-2018

Extraescolars Curs 2017-2018

Actualment les activitats extraescolars són un complement necessari que constitueix una realitat en la majoria de centres educatius, públics o privats. Aquestes suposen un valor afegit que complementa i contribueix a enriquir l’oferta educativa que es realitza en horari lectiu. Alhora, cobreixen una necessitat important, ja que permeten compaginar els horaris de les famílies amb les hores que l’alumnat està als centres.

Des de l’empresa Girem volem ampliar el nostre servei a tots aquells infants amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, adreçant-nos a les AMPAS de les escoles amb la idea de poder oferir a les famílies uns horaris complementaris als que ofereix l’escola per poder ajudar-les a conciliar millor la vida familiar i laboral amb un servei lúdico-educatiu de qualitat.

Som conscients que actualment  ja s’ofereix aquest servei però pensem que poder oferir altres projectes a les AMPAS sobre la possibilitat de poder trobar un millor servei que s’adapti més al seu ideari i a les seves necesitats.

Extraescolars curs 2016-2017

Segueix-nos a:
Top