Girem Nadal

JOCS PEL NADAL

Què podem fer després dels àpats de Nadal? Què podem regalar?

Ja tenim aquí les festes de Nadal i ens hem de començar a preparar per reunions familiars i amb amics. Ens hem de preparar per copiosos àpats seguits de llargues sobretaules que, a vegades, poden ser pesades i avorrides. En aquest article, us proposem una sèrie de jocs pel Nadal i per aquestes situacions, que a més us poden servei com a idea de regals per demanar al Tió, Pare Noel o als Reis Mags.

Aquest serà el primer de tres articles on us presentarem 5 jocs a cada un, dedicant cada article a una categoria de joc diferent. Les categories seran:
– Jocs ràpids
– Jocs infantils
– Jocs familiars

Com us dèiem, aquest primer post, el dedicarem a presentar-vos 5 jocs de partides ràpides i divertides que us donaran molt bones i divertides estones. Tots els jocs de la selecció tenen una durada màxima d’aproximadament 20 minuts. Comencem:

BLACKFRIDAY17

Selecció de jocs pel Nadal ràpids:

JungleSpeed és perfecte per jugar amb molta gent de diferents edats. Posa a punt els teus reflexos i jungle speedla teva agudesa visual perquè si vols guanyar, hauràs de ser el més ràpid de la taula. Fins a 15 jugadors es reparteixen totes les cartes i l’objectiu és, ser el primer a desfer-se de totes elles. El joc compta amb una mecànica de joc àgil i fàcil d’aprendre, que permet jugar amb infants a partir de 7 anys (inclús menys si els ajudem). Durant el joc, cada jugador posarà, per torns, una carta sobre la taula quan dos jugadors tinguin al damunt dues cartes amb el mateix símbol (el color no importa) es produirà un duel i el jugador que agafi el tòtem donarà les seves cartes al perdedor del duel.

¡No gracias! Un joc per entre 2 i 5 jugadors amb partides d’aproximadament 20 minuts. Amb no ¡No gracias! Viureu moments d’autentica tensió, una carta sobre la taula i una pila de monedes, qui agafi la carta s’emporta les No gracias!monedes però el número de la carta són punts negatius, i les monedes un recurs escàs. No vols els punts negatius que et donarà la carta? No n’hi ha prou amb un ¡No gracies! Caldrà pagar una moneda, d’aquesta manera el pot central va augmentant, o voldràs guardar les monedes per quan surti una carta que realment no volem agafar. La tensió anirà en augment i els dubtes us assaltaran però, qui pot fer la millor cara de poker? Qui aguantarà millor la pressió?

Wazabi, desfés-te de tots els daus el més ràpid possible, però vigila, quants menys daus tens més difícil és desfer-Wazabise’n i és més probable que et converteixis en l’objectiu dels teus companys de joc. Les partides duren uns 20 minuts i poden jugar-hi fins a 8 jugadors, amb una combinació de daus i cartes amb efectes demencials per llançar als teus contrincants. Wazabi és un joc molt dinàmic i divertit per tota la família que us enganxarà i no podreu fer només una partida.

Dobble és un joc extremadament ràpid amb partides d’una durada aproximada de 10 minuts per fins a 8 jugadors amb el que podrem jugar amb els infants a partir de 6 anys. Ens trobem davant d’una de les Dobblemecàniques de joc més senzilles. Es giren dues cartes a l’hora i es busca quin és l’objecte que coincideix entre les dues cartes, el jugador que els trobi, els anomena i gira dues cartes més i tornem a buscar les dues figures que coincideixen fins que s’acabin les cartes, i recordeu que només hi ha una figura que coincideixi entre dues cartes qualssevol. Si us sembla divertit, prepareu-vos perquè Dobble conté un munt de mini jocs que fan augmentar encara més la diversió.

Panic Lab és un joc trepidant per fins a 10 jugadors d’una durada aproximada de 15 minuts per partida Panic Labi en el que podrà jugar tota la família. Un munt d’amebes s’ha escapat del laboratori i ara les hem de capturar, és un dels jocs més trepidant, ja que no existeixen els trons, tots juguem alhora, es tiren els quatre daus i a buscar l’ameba, però haureu d’estar molt atents perquè s’amagaran o inclús mutaran.

Aquesta és la nostra selecció de jocs per amenitzar les llargues sobretaules de les festes de Nadal, només és una recomanació i en podreu trobar molts més a la nostra botiga. I recordeu el més important dels jocs de taula, és amb qui jugues.

Segueix-nos a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.