LLANÇAMENT DE NOMINARIA

Wizard of the coast retorna al pla Dominaria

Torna Dominaria, marqueu-vos al calendari la data del 27 d’abril. Quan la nova col·lecció de MTG arribarà a les botigues amb el llançament de DOMINARIA. A Girem ja podeu fer les reserves dels productes que sortiran el dia del llançament i preparar-vos per gaudir-ne des del mateix dia del llançament. No us deixeu perdre cap de les 269 cartes que componen la col·lecció.

La Història:

Dominaria ens porta a un pla amb centenars de llocs històrics des del continent volcànic de Shiv a la illa al marge del temps de Tolaria, entre molts altres indrets. Aquest és el pla on van néixer els germans Urza i Mishra els mestres que van descobrir les antigues pedres de poder a les coves de Koilos. Això els va portar a una guerra fratricida que va arrasar Dominaria. Urza va descobrir el pla obscur de Pirexia on la línia entre el que és viu i el que és artificial, és molt prima, Pirexia va intentar envair Dominaria, però el vaixell celestial Weatherlight.

La famosa nau voladora, contenia una antiga tecnologia màgica que li permetia canviar de pla. Gràcies a la seva magnífica tripulació i a una col·lecció d’artefactes anomenada El Llegat (amb el Planeswalker Karn) van ser vitals per evitar la invasió.

Dominaria també era l’epicentre de les fractures plano-temporals que amenaçaven tots els plans. Molts cataclismes, gran part causats pels Planeswalkers, van deixar Dominaria desolada i van desestabilitzar el teixit del Multivers. Aquestes esquerdes es van estendre cap a tots els plans fins que un grup de poderosos planeswalkers van aconseguir tancar les esquerdes i restablir l’equilibri a tots els plans.

Podeu trobar molts més detalls en el següent enllaç: HISTÒRIA DOMINARIA

Calendari de llançament:

  • 27 d’abril llançament dels productes DOMINARIA
  • 28 d’abril al mati de Magic, disponibles productes de DOMINARIA
  • 12 de maig, inici 1a Lliga Girem de Magic (bases pròximament)

Aquestes són les activitats que tenim programades per al futur pròxim. I com ja sabeu els dissabtes , teniu la nostra botiga a la vostra disposició per venir a gaudir jugant a Magic.

De moment podeu reservar els productes de DOMINARIA clicant l’enllaç.

 

Segueix-nos a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.