Girem

EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020 ESCOLA PALAU

EXTRAESCOLARS CURS 2019-2020 ESCOLA PALAU

Escola PalauUs presentem un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2019-2020 organitzades des de diferents àmbits: esportiu, educatiu i creatiu.

Les activitats que us proposem volen aportar un ampli ventall d’opcions que donin resposta a les diferents inquietuds i interessos dels infants i joves de la vostra escola.

Totes les activitats extraescolars que s’ofereixen cal entendre-les com a complements per a una formació integral de l’alumnat. Així doncs, l’activitat no és un fi en si, sinó un mitjà més a l’abast de tots ells per completar la seva formació.

Les activitats es duran a terme si hi ha un mínim de 8 nens/es. Si començat el curs i a causa de possibles baixes disminueix el número de nens/es per sota de 8, l’activitat es podrà anul·lar.

Totes les extraescolars, començaran el dia 1 d’octubre del 2019 i finalitzaran el 29 de maig de 2020.

El rebut de les activitats es giraran entre el dia 1 i dia 3 de cada mes i es cobraran per avançat. En cas de retornar el rebut s’aplicarà un recàrrec de 5€ al cost de l’activitat.

Quan un infant es vulgui donar de baixa ho haurà de notificar al mail: info@girem.cat, com a molt tard el dia 20 del mes anterior.

Descarregat aquí la inscripció:

Infantil (P3 a P5)

INSCRIPCIÓ

Primària (1r a 6è)

INSCRIPCIÓ

ACTIVITATS:

Escola PalauPREUS I DESCOMPTES:

DESCOMPTES ESPECIALS NO ACUMULABLES:

10% per segon germà

Segueix-nos a:
Top