Qui Som?

LA NOSTRA HISTÒRIA

Girem, és una empresa d’educació en el lleure, creada al juny del 2012. Una empresa propera, on la qualitat dels nostres serveis educatius són el nostre principal objectiu.

Darrera d’aquest projecte estem en Jordi Plaza i l’Eva Soler, dos emprenedors amb formació i experiència en el  món del lleure educatiu i l’educació reglada, que un dia decidim ajuntar els nostres coneixements i experiències i començar a desenvolupar aquest bonic projecte.

La nostra misió és contribuir en l’educació i el creixement integral de qualitat dels infants i joves, ajudant-los a desenvolupar valors tant importants com el respecte, l’esperit crític o la cooperació  entre d’altres. Tot això a partir dels projectes educatius portats a terme en cada una de les nostres activitats.

Des del 2016 complementem a les nostres activitats educatives una botiga on-line de jocs de taula educatius, que durant tots aquests anys de treball ja utilitzàvem en les nostres activitats. Els jocs de taula són un complement indispensable per a tots els infants i joves i tenir una bona selecció de jocs al seu abast els ajudarà en el seu creixement integral.

Lleure
Jocs de Taula
Tallers

CARACTERÍSTIQUES

LA NOSTRA MISSIÓ

La nostra raó de ser, és la qualitat del teu lleure. Tan en la nostra basant educativa amb casals de vacances i extraescolars com de la basant més lúdica amb la nostra oferta de jocs de taula i tallers. El tracte personalitzat que oferim, és la nostra principal característica.

LA NOSTRA VISSIÓ

Volem oferir una millor i més complerta oferta de lleure a tu i la teva família, ampliant les escoles on realitzem les extraescolars i casals de vacances. Amb l’oferta de jocs de taula volem oferir-te a tu i els teus, moments de diversió i esbarjo de qualitat.

ELS NOSTRES VALORS

El respecte cap als altres és el principal dels nostres valors, acompanyat del treball en equip, la companyonia i la creativitat amb els quals busquem sempre potenciar el desenvolupament personal dels nostres usuaris i empleats.

Contacta'ns

Segueix-nos a: