Condicions generals de Girem, S.C.P.

1.- Generals:

Les presents condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades a Espanya, inclòs les Illes Canàries y Illes Balears per Girem, S.C.P., amb C.I.F. número J-65806879, a partir d’ara Girem, amb destinació a persones físiques.

Tota comanda feta a Girem implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, la acceptació sense reserves per part del Client de les Condicions Generals de Venda de Girem vigent el dia en que s’efectuï la comanda corresponent. Amés, el Client reconeix que la acceptació de les presents condicions implicarà la plicació d’aquestes a la comanda a la que es refereixen, així com a tota comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en que noves condicions siguin publicades per Girem. El fet que Girem no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en un futur o passat.

Llei aplicable i jurisdicció competent. La interpretació i  execució de les condicions, així com de tots els actes que siguin conseqüència de elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que de l’existència de disposicions d’orde públic contraries a això.

2.- Preus

Els preus publicats a www.girem.cat són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus inclouen l’IVA aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi en l’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes a la venda a www.girem.cat.

Les ofertes sobre productes en venda a www.girem.cat es mostraran a l’apartat “Ofertes” o s’indicarà a la fitxa del producte i, si no s’indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

3.- Diferent formes de pagament:

Al formular la comanda, el client pot escollir lliurement abonar les compres que realitzi a www.girem.cat mitjançant:

– Targeta de crèdit/dèbit: El pagament amb targeta es realitzarà a través de la passarel·la de pagaments externa del Banc Sabadell. El procés de pagament funciona sobre servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada mitjançant algoritmes de 128 bits, que asseguren que només sigui intel·ligible per a l’ordinador del Client i el del lloc web.

-Transferència bancaria: Al finalitzar el procés de compra apareixeran les nostres dades bancàries per realitzar la transferència de l’import total de la compra inclosos els ports. S’ha de tenir en compte que aquest mode de pagament pot ocasionar demores en l’enviament, ja que fins que no haguem rebut el pagament no es podrà enviar la comanda.

– Contrarreembols: Nosaltres t’enviem la comanda i tu la pagues a la porta de casa teva quan arribi el transportista. És possible que per comandes de alt valor s’hagi de pagar una paga i senyal prèvia. Aquest mètode té 2,50€ de recàrrec degut a les comissions que imposen les empreses de missatgeria. Alguns articles (molt pocs) adquirits amb aquest mètode de pagament poden tardar 24/48 hores addicional a ser enviats.  Per saber si es el cas de la seva comanda, consulti’ns a info@girem.cat.

-Efectiu:  Si desitges venir a recollir la teva comanda al nostre magatzem i pagar la compra en efectiu, aquesta és la millor opció.

4.- Producte:

Les ofertes presentades per Girem són vàlides dins del límit de les existències disponibles. Girem es reserva el dret de modificar l’assortiment de producte en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes posat a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera al venedor.

5.- Enviament:

Els productes adquirits s’enviaran a la persona i a la direcció indicada en la comanda mitjançant el mètode d’enviament escollit pel client:

Enviament estàndard 4-6 dies laborables:

Té un cos de 6,51€. L’entrega es farà en el termini de 4/6. Només per enviament dins de la península.

Recollida al magatzem:

Vine a buscar la teva comanda al nostre magatzem. Recorda que has d’esperar a que et confirmem la disponibilitat per correu electrònic o SMS. Aquest servei és gratuït.

La direcció del nostre magatzem i oficines és:

C/ Pintor Vayreda, 4 1r pis Local 1

08184 Palau-solità i Plegamans (Barcelona)

Horari: de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 14h a 16h. Per altres horaris consulta’ns.

Enviaments a les Illes Balears:

Té un cost de 9,51€. El termini d’entrega pot ser ampliat en 24h.

Enviament a les Illes Canàries:

Té un cost de 15,51€. L’enviament es realitzarà mitjançant Correos i s’entregarà en el termini de 5-15 dies laborables.

Enviament internacionals:

No fem enviament a tots els països. Per sol·licitar una valoració del cost, escriu-nos un correu electrònic a info@girem.cat amb els detalls de la comanda que desitges realitzar i et contestarem el més ràpid possible.

Per decte, les factures s’enviaran a la direcció de correu electrònic indicat pel client a l’hora de donar-se d’alta a Girem.

Els dissabtes, diumenges i festius no hi haurà ni sortides ni entregues de comandes exceptuant recollida al magatzem, les quals pots concertar amb nosaltres via correu electrònic a info@girem.cat.

No obstant la demora no implicarà ni anul·lació de la comanda ni indemnització alguna.

Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les  anomalies a l’albarà de recepció d’entrega. En un termini màxim de 7 dies haurà d’informar a Girem via correu electrònic a info@girem.cat.

Per defecte, enviarem les comandes en quant tinguem disponibilitat de tots els articles que la comprenen. No obstant, si el comprador vol rebre la seva comanda en diferents enviament, haurà d’especificar-ho en l’espai dels comentaris del PAS 3 de la confirmació de compra, o be mitjançant el nostre formulari de contacte, indicant el número de comanda al que es refereix.

Per enviaments fora de la Península s’aplicaran preus especials.

6.- Polítiques de devolucions i anul·lacions:  

6.1.- Devolució

La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de retornar qualsevol article comprat a Girem en el termini de 14 dies de s de la data de recepció.  

No haurà d’aportar cap explicació, qualsevol article comprat a Girem, retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat sense més.

En un termini màxim de 14 dies de la recepció de la devolució, Girem es compromet al seu reemborsament.

Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho al departament d’Atenció al client trucant al 935 467 596 o enviant un correu electrònic a info@girem.cat.

Si la causa de la devolució fos que l’article retornat és defectuós o no correspon a lo sol·licitat en la comanda, Girem correrà amb les despeses de la devolució i nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no satisfà el satisfà, li reemborsarem l’import però no les despeses d’enviament ni les de devolució.

6.2.- Anul·lació de comanda:  

Si la anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida del producte el client no haurà d’assumir cap despesa. En el cas que l’anul·lació arribi després de la sortida del producte, el client haurà de córrer amb les despeses d’enviament i devolució d’aquesta mateixa comanda.

7.- Articles en reserva

7.1.- Reserva de productes:

Certs articles a Girem poden comprar-se abans de que el fabricant els llanci al mercat. Aquest articles estan marcat amb la disponibilitat especial “RESRVA’L” i amb el text “IMPORTANT: L’article està disponible per la seva reserva. Llançament aproximat : DD-MM-AAAA”, inclòs a la seva descripció i indicant una data de llançament provisional.

Per formalitzar la compra d’aquest articles s’ha d’afegir al carro les unitats desitjades, de la mateixa manera que es faria amb qualsevol altre producte en stock. D’aquesta manera, es podrà procedir amb la reserva com si es tractes de la compra de qualsevol altre article.

7.2.- Combinació d’articles en reserva amb articles en stock:

És possible realitzar comandes amb articles en stock i articles en reserva de manera conjunta per amortitzar despeses d’enviament. En aquest cas, es realitzarà l’enviament només quan tots els articles que composen la comanda estiguin disponibles.

Si el client vol fraccionar a posteriori aquest enviament, haurà d’abonar les despeses d’enviament addicionals que es generin.

7.3.- Pagament per avançat en comandes a contrareenborsament:  

Girem es reserva el dret a demanar per avançat el pagament equivalent al 20% del valor del producte per aquells articles en reserva els preu dels quals sigui igual o superior a 100€, en les comandes que es realitzin amb la modalitat de pagament a contrareenborsament.

Aquest pagament es podrà realitzar mitjançant targeta de crèdit o dèbit, transferència bancaria o PayPal, y la realització del mateix serveix per assegurar la reserva de l’article en qüestió.

7.4.- Limitació de responsabilitat:  

L’import pagat per un articles durant el període de reserva, no es reemborsarà, excepte en el cas que el fabricant o distribuïdor cancel·lin la seva producció, o no serveixi a Girem les unitats suficient per atendre totes les reserves. 

Girem no serà en cap cas responsable de la cancel·lació del producte o enrederament en la data de disponibilitat del mateix per part del fabricant o distribuïdor.

7.5.- Canvi de preu dels articles en reserva:  

Alguns articles en reserva poden canviar de preu amb el temps. Això pot ser degut a canvis en la cotització de divises, vani en l’IVA o canvis en les polítiques de preus dels fabricants i/o distribuïdors.

En aquests casos Girem comunicarà als client el canvi de preu i els donarà l’oportunitat d’abonar la diferencia resultant o d’anul·lar la comanda sense cap cost afegit i retornant-li l’import integra del producte en qüestió.

8.- Dret a la modificació de las condiciones

Girem es reserva el dret a modificar qualsevol de les condicions indicades anteriorment sobre formes i despeses d’enviament, formes de pagament, serveis de transport escollit, això com a variar els preus dels productes o a descatalogar qualsevol article sense informar prèviament als clients i usuaris del web. Igualment, Girem no garantirà ni pot garantir la reposició dels articles esgotats al mateix preu es van vendre en el seu moment, ni tan sols en el suposat de no servei d’un producte per error d’inventari per part de Girem  en el moment de realització de la comanda per part del client.

Disponibilitat:

Els articles a Girem poden tenir quatre tipus de disponibilitat diferent, i són els següents:

En Stock (24/48h per l’enviament):

Tenim disponibilitat de l’article en el nostre magatzem, i l’enviarem immediatament (o a primera hora del següent dia laborable, en cas de rebre la comanda fora del nostre horari d’enviaments). Arribarà al client en un termini de 24/48 hores.

De 3 a 10 dies laborables:

No tenim disponibilitat de l’article en el nostre magatzem, però sí hi ha stock del producte en les nostres distribuïdores, y farem la comanda immediatament. Normalment podem disposar de l’article en 24/48 hores des de que realitzem la comanda, i en quant el tinguem disponible al nostre magatzem l’enviarem immediatament al client, a qui li arribarà en un termini de 24/48h des de la recepció al nostre magatzem.

Disponible per a reservar:

L’article es troba disponinle per a reservar, be sigui perquè no s’ha llençat al mercat o perquè es troba en reposició, i arribara al nostre magatzem en la data que s’indica a ña fitxa de l’article. Un cop tinguem disponibilitat del producte, enviarem la comanda immediatament al client, a qui li arribarà en 24/48 hores des de la recepció al nostre magatzem.

Alguns articles disponibles per a reservar no especificaran data de disponibilitat. En aquest casos, consulteu-nos per correu electrònic a info@girem.cat i intentarem esbrinar la data en que estarà disponible el més ràpid possible.

Per més informació dels articles en reserva, pots consultar l’apartat 7 de lesnostres condicions d’us.

Sense stock:

Ni nosaltres ni els nostres distribuïdors tenim disponibilitat de l’article, i desconeixem quan la tornarem a tenir. Pot ser que el productor estigui en reposició o que s’hagi descatalogat. Per esbrinar més sobre la futura disponibilitat de l’article en qüestió, consulteu-nos per correu electrònic a info@girem.cat i intentarem esbrinar la data en que estarà disponible el més ràpid possible.

Segueix-nos a: